Deze laatste schoolweek staat in het teken van het afsluiten van schooljaar 2022-2023 en de leerlingen met een goed gevoel de vakantie in te laten gaan.

Op maandag gingen de leerlingen van de PO-, SV- en BO-fase naar Walibi en de Efteling. Een dag vol pret waar geen uitleg bij nodig is.

Op dinsdag was de passiedag van de leraar. De leraren hadden activiteiten georganiseerd die met hun eigen passie te maken hadden. Zo stond er bijvoorbeeld een jeugdbrandweerauto op het plein en werd er in de keuken verse pasta gemaakt. Maar er waren ook veel activiteiten buiten de school zoals les van een echte pro in golf, een bezoek aan het spoorwegmuseum, suppen, paardrijden, midgetgolf, lasergamen, klimmen in het klimbos, mountainbiken en vissen. In totaal 18 verschillende passies. De leerlingen mochten van tevoren zelf kiezen aan welke passie ze wilden deelnemen.

Op woensdag hadden de leerlingen een afsluitende activiteit met hun eigen advisory. De BO-fase had bijvoorbeeld eerst gezamenlijk ontbijt aan een lange tafel in de gang voordat ze met hun eigen advisory in de klas gingen afsluiten. 

Een fijne afsluiting van het schooljaar en nu kan de vakantie voor de leerlingen beginnen!